Brætspil kan stadig

I en tid hvor de digitale spil har overtaget markedet fuldstændig og meget fritidsbeskæftigelse foregår foran en computerskærm, så har brætspillene mistet lidt af deres tidligere storhed. Dette er en meget ærgerlig udvikling, da der findes ufatteligt mange gode brætspil, som kan samle familie eller venner til en hyggelig aften i spillets tegn. Selvom man ikke lægger mærke til det, så bliver der lavet rigtig mange rigtig gode brætspil, som tit bliver totalt overset, da deres marketingsbudgetter er en brøkdel af de, som udvikler digitale spil.

Der findes brætspil i mange forskellige størrelser, om det er spil hvor alle kan vær med selv de helt små eller de meget tekniske spil, som kræver, at man sætter en hel dag af og fokuserer udelukkende på det ene spil. Der er en skuffende tendens, men dog noget som ungdommen glemmer helt, men som meget tit vender tilbage, når man bliver ældre, og hvor samværet med venner og familie bliver prioriteret lidt højere. Det kræver dog typisk en rigtig god social oplevelse at genopdage lysten til at spille brætspil igen, men når så det er sket, så kan man se frem til rigtig mange gode timer.

 

 

Disclaimer

Article written by

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply