Bed and breakfast i Nordjylland

For ikke så længe siden var jeg med kæresten ude på en lille miniferie, hvor transporten var den lille bil og målet var Skagen. Det var blevet vores tur til at stå med et ben i hvert hav.

Det er dog en lang køretur fra København og vi måtte da også sande at ustadigt vejr gjorde det umuligt for os at nå frem på førstedagen. Vi valgte derfor at finde et sted, hvor vi kunne overnatte, så vi ikke risikerede liv og lemmer for at komme frem i det dårlige vejr.

Vi fandt et lækkert bed and breakfast i Nordjylland, som simpelthen var så hyggeligt. Vi følte os ret heldige, at vejret havde været dårligt, så det havde guidet os frem til denne lille perle. En dejlig nats søvn og en glimrende morgenmad senere var vi på vej til Skagen dejligt udhvilede og humøret var højt. Vi havde aldrig rigtig tænkt over det før, men et simpelt og hyggelig bed and breakfast er bare perfekt i rigtig mange situationer.

En lang bilferie kan være rigtig opslidende, og et lille idyllisk pit stop kan i mange tilfælde genoplade batterierne, så man er klar til resten af turen. Nu er det ikke fordi vores tur var et maraton, men det var mere vores opfattelse af bed and som for evigt var forandret af den gode oplevelse vi havde på et bed and breakfast i Nordjylland. Det er efterhånden blevet en tradition, at når vi er ude på en længere tur, at vi lige planlægger en ekstra overnatning, så vi kan prøve nogle flere forskellige steder, der kan tilbyde os tag over hovedet og en blød seng at sove i . På den måde får man også oplevet en masse andre ting end man typisk ville gøre på de store hotel- eller hostelkæder.

 

Disclaimer

Article written by

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply