Netdating

Netdating er en af de fedeste opfindelser, der har været i dette århundrede! Det er simpelthen utrolig, hvor langt man er nået, når man hjemme fra sin egen computer, eller telefon for den sags skyld, kan blive sat i forbindelse med flere tusinde andre ligesindede.

Til at starte med synes jeg, at det da lød meget sjovt, men det var ikke lige noget, som jeg havde tænkt mig at prøve, da jeg jo bare kan tage i byen for at møde nye piger. Men der kom så en periode, hvor jeg ikke lige kunne finde nogen, som jeg kunne tage ud med, og derfor besluttede jeg mig for at give netdating et skud.

Det er godt nok en lille smule akavet ikke at være direkte i kontakt med personen, men alligevel sker det i en kontekst, hvor man kan være ærlige overfor hinanden og sagtens kan vente med at svare, hvis det er det, som man ønsker. Forskellen på netdating og tage i byen er, at man har adgang til langt flere personer via netdating, hvor byturen afhænger af, hvor man tager hen, og hvem der er i byen den pågældende dag. På denne måde er mulighederne pludselig meget større. På samme måde kan man meget hurtigere finde personer, som leder erfter det samme som en selv, som man f.eks. kan se af artiklen her.

 

Disclaimer

Article written by

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply