Vi har købt en rebounder

Børnene har længe plaget om at få en rebounder. Jeg skal nok være ærlig at sige, at jeg har haft en lille smule svært ved at se, at det nu skulle være et ”nødvendigt eje”.

Men for et par uger siden, så skete det altså. Jeg gav efter for længere tids pres og bestilte en rebounder på nettet. Blot et par dage senere var den sat op og klar til brug i haven.

Og jeg må jo nok være ærlig og sige, at jeg allerede har overgivet mig. Det er faktisk et helt fantastisk redskab. Ikke alene er det god træning i sig selv, men sådan en tingest kan altså også få ungdommen lidt væk fra computer og Playstation og ud i haven for at lave noget fysisk med bevægelse – det er simpelthen en fornøjelse at se.

Så jeg tror bestemt ikke, at det er et køb, vi kommer til at fortryde.

Hvad er en rebounder?

Hvis du ikke lige er helt med på, hvad en rebounder er for en størrelse, så kan du se et billede af den her:

 

Som det kan ses, består den af en metalramme, hvor der er spændt et stort net op i nogle elastikker. Den fungerer så ved simpelthen at skyde bolden tilbage, når man skyder bolden mod nettet. Et simpelt, men ganske genialt system. Det er ret smart og kan både bruges, når man træner alene eller, når man spiller sammen.

Man kan så både variere, hor hårdt bolden kommer tilbage ved selv at skyde enten blødt eller hårdt og man kan variere vinklen, så man f.eks. kan spille til hinanden, hvis man spiller flere sammen. Det kan man altså godt få en hel del tid til at gå med.

Kan bruges til flere boldspil

  • En rebounder er et godt træningsredskab

Rebounderen er god til træning af mange forskellige boldspil. Men fodbold, håndbold og basketball er nok de mest almindelige steder at anvende en rebounder til træningen. Og det er da også lige netop de tre ting, som mine egne børn dyrker. Så det er helt perfekt, at de nu kan øve sig lidt ekstra hjemme i haven hos os selv.

I min søgen på nettet kan jeg se, at mange andre sportsgrene også bruger reboundere til deres træning. Så der er altså rigeligt med anvendelsesformål.

Faktisk kendte mine børn godt til reboundere inden vi fik vores egen. De bruger dem nemlig til både basketball og fodbold i forvejen. Så de vidste godt, hvor sjove de er.

Rebounderen er en succes

Selv om vi kun har haft vores rebounder i et par uger, tør jeg faktisk godt allerede nu sige, at den er en succes. Og det forventer jeg egentlig, at den vil fortsætte med at være. Selvfølgelig har den nyhedens interesse lige nu. Men der er altså så mange gode ting ved den, at jeg tror, at interessen nok skal holde ved.

Og så kan rebounderen altså også sagtens være sjov at have derhjemme, selv om man ikke lige nødvendigvis går til en sportsgren, hvor man normalt bruger sådan en.

Disclaimer

Article written by

Please comment with your real name using good manners.

Leave a Reply